Uppdaterad:
2014-12-31
kl 17:48
Hem

Lite funderingar ……………… 

·         Kan man heta Bo om man är hemlös?

·
        Är det rak-vatten i vattenpass? Eller var det där Saddam badade? I-rakvatten alltså

·
        Om man åker fast för fortkörning, kan man kalla det gasolycka?

·
        I Sverige bor det Svenskar, i Danmark bor det Danskar. Vad bor det i  Peru då? peruker?
 
·
        Finns det telefoner av keramik eller är det lurendrejeri?
 
·
        Kallar samekvinnan sin dildo för fusklappen?
 
·
        Om ett par älskar ute i naturen, är det uteliggare då?
 
·
        Lider kungen av en kronisk sjukdom?
 
·
        Vad får man att dricka om man går till kiosken och säger ”Mer Fanta Pucko!”?
 
·
        Kan man kalla fäder som är hemma med barn, lagar mat och städar för hushållspapper?
 
·
        Om man tar in en ren, blir den rumsren då ?
 
En som undrar…

                       


 

Hundens ordbok
Koppel
Ett rep som sitter fast i ditt halsband och som gör det möjligt att leda din person dit du vill att hon/han ska gå
Hundsäng
Vilken mjuk, ren yta som helst, som till exempel det vita överkastet i gästrummet eller den nyomklädda soffan i vardagsrummet.
Dräggel
Detta är vad du gör när dina personer har mat och inte du. För att göra detta korrekt så måste du sitta så nära du kan och se ledsen ut, sedan låter du drägglet falla till golvet, eller ännu bättre, i deras knä.
Nosa
En social sed att använda när du hälsar på andra hundar. Placera din nos så nära baken du kan på den andra hunden och andas in djupt. Upprepa ett flertal gånger eller till din person ser till att du slutar.
Sopptunna
En behållare som dina grannar ställer ut en gång i veckan för att testa din uppfinningsrikedom. Du måste stå på dina bakben och försöka putta av locket med din nos. Om du gör det rätt så blir du belönad med margarinpapper som du kan riva sönder och köttben och mögliga brödkanter att äta.
Cyklar
En konditionsmaskin på två hjul, uppfunnen för hundar för att kunna kontrollera midjemåttet. För att få maximalt träning så måste du gömma dig bakom en buske och sedan hoppa ut och skälla högljutt och springa vid sidan av cykeln i några meter. Personen kommer sedan att tappa kontrollen över cykeln och falla in i buskarna och du kan gå lycklig därifrån.
Dövhet
Detta är en åkomma som påverkar hundar när deras person vill att de ska komma in och de vill stanna ute. Symptomen inkluderar att stirra tomt på personen och sedan springa i motsatt riktning eller lägga sig på marken.
Åska
Detta är en signal att världen kommer att gå under. Människor är dock förvånansvärt lugna under åskväder, så det är nödvändigt att varna dem för faran genom att darra okontrollerat, flämta, rulla runt med ögonen och följa dem hack i häl.
Papperskorg
Detta är en hundleksak fylld med papper, kuvert och gamla godispapper. När du blir uttråkad, vält papperskorgen och strö runt papperen i hela huset tills din person kommer hem.
Soffor
Dessa är för hundar som servetter är för människor. Efter att man har ätit så är det artigt att springa upp och ned i soffan och torka av morrhår.
Bad
Detta är ett sätt som människor använder för att blöta ned golvet, väggarna och sig själva. Du kan hjälpa till genom att skaka pälsen våldsamt och mycket.
Buff
Det bästa sättet att få en människas uppmärksamhet när de dricker en kopp rykande hett te eller kaffe.
Luta
Varje bra hunds svar på kommandot ”sitt”! Speciellt om din person har klätt upp sig för kvällen. Detta är väldigt effektivt just före en kavajtillställning.